>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Ansigtsmaske til beskyttelse

Mundbeskyttere bruges til at fange bakterier i udåndingsluften. Engangsdæksler er lette at bruge og kan som regel let fastgøres med et gummibånd omkring ørerne. Brug ikke engangsdækslet mere end én gang. Derudover skal mundskærmen udskiftes og fjernes regelmæssigt. Hvis du bruger en mundbeskytter, skal du vaske dine hænder grundigt, før du håndterer det. Hos Apotek Hjärtat finder du en række forskellige mundbeskyttere og tilhørende hygiejneprodukter. Køb mundbeskyttere online hos Allectra!

Læs mere
Antal produkter: 33

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Ting at huske på, når man køber en mundbeskytter

Når du køber en mundbeskytter, er det vigtigt at købe den rigtige type og bruge den korrekt for at yde maksimal beskyttelse af dig selv og dit miljø. Det er vigtigt at bruge den korrekte mundbeskytter, udskifte den med det samme og ikke genbruge engangsartikler. Det er meget vigtigt at holde sig ajour og følge de nuværende anbefalinger for at undgå infektion med Covid19.

Typer af mundbeskyttere: hvilken mundbeskytter skal man vælge?

Der er flere typer, der beskytter dig på forskellige måder. Engangsbeskyttelsen er et engangsprodukt og beskytter dine omgivelser. Det anbefales at vælge en engangs CE-mærket mundbeskytter. Det betyder, at mundbeskyttelsen er godkendt og opfylder EU's sikkerhedskrav. Åndedrætssystemet er formet som en lille kop og er også beregnet til at beskytte brugeren. Vælg en CE-mærket maske med beskyttelsesklasse FFP2, FFP3, N95 eller KN95. FFP2 -filteret giver et mellemliggende responsniveau, og FFP3 -filteret giver det højeste beskyttelsesniveau mod coronavirus. FFP2 -standarden kan sammenlignes med KN95 (kinesisk beskyttelsesklasse) og N95 (amerikansk beskyttelsesklasse).

Hvordan bruges mundbeskyttelsen korrekt?

1. Vask dine hænder med sæbe og vand i 40 sekunder, før du bruger det, eller brug denatureret alkohol før.

2. Placer mundbeskytteren over munden, næsen og hagen. Det er vigtigt, at mundskærmen sidder godt fast. For eksempel, hvis du har et skæg, vil beskyttelsen være mindre effektiv.

3. Rør ikke ved filterdelen. Brug kun remmen, når mundbeskyttelsen er hævet.

4. Mundbeskyttelsen er engangs og skal udskiftes, når den er beskadiget, lugter dårligt eller bliver våd.

5. Vask dine hænder grundigt, eller brug denatureret sprit til at fjerne mundbeskyttelsen.

Hvad er forskellen mellem mundbeskyttelse og åndedrætsværn?

Åndedrætsværn og mundbeskyttelse er designet til forskellige formål. Formålet med åndedrætsværn er at beskytte brugeren mod overførsel af infektiøse partikler og betragtes som personligt beskyttelsesudstyr. Mundtlige beskyttelsesforanstaltninger sigter mod at reducere risikoen for overførsel af infektiøse partikler som vira fra vektorer til mennesker i miljøet. Disse betragtes som medicinsk udstyr.

Er mundbeskyttere effektive?

Brug af mundbeskyttere er en effektiv måde at reducere spredningen af ​​covid19. Når en inficeret person bærer en mundbeskytter, blokeres dråberne og kan ikke passere gennem mundbeskyttelsen for at inficere andre. Dette forhindrer virus i at sprede sig. Der er flere situationer og miljøer, hvor brugen af ​​mundbeskyttere er særlig fordelagtig, såsom offentlig transport. Tæt kontakt mellem mennesker kan være svært at undgå, men brugen af ​​mundbeskyttere er også vigtig. Uanset om du bærer en mundbeskytter eller ej, er det vigtigt, at du holder dig væk og forbliver hjemme, hvis du har symptomer, især efter anbefalinger fra folkesundheden om brug af alkohol til håndhygiejne.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: