>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Digital TV boks

For at kunne modtage digitalt tv via terrestrisk netværk eller parabol, skal du have en digital tv -boks. Digital tv-boksens opgave er at konvertere signalet til et billede, der derefter vises på tv'et På nyere tv-apparater er den digitale tv-modtager normalt indbygget, og der er ikke behov for en ekstern boks. Hvis modtageren er indbygget i fjernsynet, skal du normalt supplere med et CA -modul for at låse op for de tv -kanaler, der ikke er inkluderet i det gratis tilbud med operatøren. I efteråret 2021 skal alle, der har deres tv -udsendelse via hovednetværket i dag og har ældre digitale tv -kasser / modtagere, der ikke kan håndtere MPEG4, udskifte deres digitale tv -boks med en, der kan håndtere den nye teknologi.

Læs mere
Antal produkter: 95

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Hvilken digital tv -boks har jeg brug for for at modtage terrestriske udsendelser?

For at modtage terrestriske udsendelser har du i øjeblikket brug for et tv med en indbygget modtager eller en ekstern DVB-T2-modtager, der kan håndtere MPGE4. Hvis du har et ældre tv med kun en scartindgang, og du vil beholde dit tv et stykke tid længere, skal du supplere med en ny digital tv-boks, der kan håndtere DVB-T2 og MPGE4.

Digital tv-modtager med DVB-T2 MPEG-4 til terrestrisk netværk

Dette er tredje generations modtager. Den ældre teknologi DVB-T har eksisteret siden midten af ​​90'erne. DVB-T2 blev annonceret i 2009 og begyndte at bruge godt et år senere. De første DVB-T2-kompatible digitale tv-modtagere kom til det svenske marked i 2010. I efteråret 2021 elimineres den gamle radioteknologi fuldstændigt og skifter til DVB-T2 MPGE4. Alle, der ønsker at se HD-programmer, har derfor brug for at få et nyt tv med en sådan modtager indbygget eller supplere med en DVB-T2 digital tv-boks. Hvis du også vil kunne se de låste HD -programrammer, skal dit tv også være udstyret med CI + interface.

Skal jeg skifte tv -antenne for at se digitalt tv?

I store dele af landet er der brug for en VHF -antenne for at kunne modtage HD -programmerne i mux 7. HD -programmerne i mux 6 kan modtages med standard UHF -antennen i hele Sverige. Hvis du har dårlig modtagelse, anbefales det at kigge over antennen og antennekablet ned til den digitale tv -boks.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: