>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Netværkskabler

Her kan du finde et stort udvalg af netværkskabler i forskellige længder og standarder til alle behov. Køb et netværkskabel og tilslut din enhed med en hurtig og stabil internetforbindelse. Her er almindelige netværkskabler til din wifi-router, computer, videospil og andet, du måtte ønske at forbinde til netværket.

Læs mere
Antal produkter: 1375

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Netværkskabler til internet og wifi

Har du brug for et netværkskabel til din computer, tv eller router i hjemmet, kan du vælge et standard og prisbilligt ethernet/LAN-kabel med RJ45-forbindelse. Almindelige netværkskabler med RJ45-forbindelse kaldes også LAN-kabel, netværkskabel eller netværkskabel.

Selvom Wi-Fi i disse dage fungerer fantastisk til alle former for streaming, inklusive tv, film og spil, skal du altid bruge et netværkskabel for at forbinde dit internet til din Wi-Fi-router. Spiller du mere avancerede spil, hvor en hurtig og stabil forbindelse er vigtig, anbefales det, at du tilslutter din computer, Xbox eller Playstation med et netværkskabel. Du får ofte hurtigere ping med en kabelforbindelse, hvilket er vigtigt, når du spiller multiplayer-spil online. Ping kan siges at være den tid, det tager for signalet at blive sendt fra din enhed (computer) til selve spilserveren.

Netværkskabler er klassificeret i forskellige standarder såsom kategori 5 til 8. Har du et netværkskabel i hjemmet til at forbinde din router med wifi, computer eller TV, fungerer et kategori 5 kabel perfekt. Jo højere kategori (standard), jo større kapacitet, kan man sige lidt forenklet. Et kategori 5e kabel har en hastighed på 1 Gbps, op til 100 meter kabel og en båndbredde på 100 MHz.

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: