>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Frituregryder

Fix sprøde pommes frites, velsmagende donuts eller andre stegte delikatesser med din egen frituregryde i køkkenet. Enten en klassisk variant, hvor du steger med olie, eller en oliefri model til sundere tilberedning af dine og familiens stegte favoritter. Allectra tilbyder et bredt udvalg af frituregryder i forskellige prisklasser og fra forskellige producenter - alle af god kvalitet og kan bestilles online her i vores webshop.

Læs mere
Antal produkter: 349

Varemærker

Pris

Sorter efter

Sikrere og bedre end at stege i en gryde

Enhver, der nogensinde har stegt i en almindelig gryde, er sikkert enig i, at det er både kompliceret og ret svært. Det er svært at holde styr på temperaturen, det er nemt at brænde sig på olien og man skal altid have et låg lige ved hånden, hvis olien pludselig skulle gå i brand.

Med en rigtig frituregryde kan du stege på en enklere, hurtigere og meget mere sikker måde end med en almindelig pande. Frituregryderne har indbyggede temperaturmålere og timerfunktion, der gør det nemt at holde styr på, hvor længe maden skal tilberedes, og hvornår den er klar. Du får også en medfølgende kurv, hvor du lægger maden, når den skal i olien, hvorigennem overskydende olie også nemt løber af efter endt stegning.

Steg mere med en oliefri frituregryde

Elsker du stegt mad og vil du gerne spise det oftere, hvis det ikke var så ubrugeligt? Så kan en oliefri frituregryde blive din nye bedste ven. Oliefri frituresteg steger ved hjælp af varmluft i stedet for olie, hvilket gør maden meget mindre luftig og mere kalorieeffektiv. Resultatet er lige så godt – og meget bedre for helbredet.

Oliefri frituregryder, også kaldet airfryers, finder du ligesom almindelige frituregryder i flere forskellige modeller her hos Allectra. Velkommen til at tage et kig i vores sortiment og bestille en frituregryde i dag - enten til dig selv eller som gave til en, der kan lide at lave mad.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: