>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Barbersprit og cremer

Pas på din hud efter barbering med en gavnlig aftershave, eller pas på dit skæg med en creme, der gør det mere medgørligt, og som holder selv de mest tvangsprægede stammer i skak. Her hos Allectra finder du et velassorteret udvalg af aftershave og cremer til barbering og skægpleje fra forskellige mærker og i forskellige prisklasser, men alle i høj kvalitet.

Læs mere
Antal produkter: 233

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Aftershave beskytter din hud efter barbering

For dig, der foretrækker at barbere dit ansigt, er en god aftershave et must i badeværelsesskabet. Aftershave er en type herreparfume beregnet til både at dufte godt og have en antiseptisk effekt på huden efter barbering. Det er nemt at glide med skraberen, og man får ofte et lille snit på hagen, halsen eller kinderne efter barbering. Ved at bruge aftershave efter hver barbering mindsker du risikoen for infektioner i disse små sår og får en god duft.

Aftershave har normalt et lavere alkoholindhold end almindelig herreparfume, hvorfor den er venligere over for følsom, nybarberet hud i ansigtet. I vores sortiment finder du et godt udvalg af klassiske aftershaves, også kaldet barbervand, samt aftershavebalsam og aftershavecremer. Alt sammen med plejende ingredienser, der er skånsomme mod huden.

Plej dit skæg som en professionel

Få ting er så smukt som et velplejet, omhyggeligt plejet skæg. Med produkterne i vores sortiment behøver du ikke længere gå til frisør eller tampas med sugerør, der ikke sætter sig, hvor du vil. Vi har alt hvad du behøver for at kunne passe dit skæg som en rigtig professionel. Med en blødgørende skægbalsam eller en olie specielt udviklet til skægpleje får du hurtigt og nemt et medgørligt skæg, der både føles glattere og ser bedre ud.

Har du spørgsmål til aftershaves eller cremer til barbering og skægpleje? Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig!

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: