>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Pyjamas til børn

Pyjamas er en hyggelig og praktisk beklædningsgenstand, der hjælper børn med at sove godt om natten. Pyjamas til børn fås i mange forskellige modeller, materialer, farver og mønstre. Hos Allectra finder du pyjamas til enhver smag og behov i behagelige materialer med sjove print, motiver og karakterer, som børn vil elske. Vi har børnepyjamas til både drenge og piger i alle aldre, fra babyer til teenagere. Vælg mellem pyjamassæt med pyjamasbukser eller pyjamasshorts. Vi har også pyjamas til forskellige årstider, såsom kortærmede, langærmede, shorts eller bukser. Bestil din pyjamas online i dag og få dem leveret hurtigt og nemt til dig og babyen.

Læs mere
Antal produkter: 21

Varemærker

Pris

Sorter efter

Spørgsmål og svar vedrørende børns pyjamas

Hvilke størrelser findes der?

Vores børnepyjamas fås i flere størrelser, alt efter hvilket tøj du vælger. Her kan du finde pyjamas til både babyer og nye teenagere. Fra et par måneder gammel og op til 14 år på nogle beklædningsgenstande.

 

Kan pyjamasen maskinvaskes?

Ja, du kan maskinvaske pyjamasen. Det meste af tøjet er lavet af bomuld og kan maskinvaskes. Læs vaskemærket, så graderne og programmerne passer til dit tøj.

 

Kan jeg returnere en pyjamas, der ikke passer?

Ved køb af varer på hjemmesiden har du som kunde en lovbestemt 14 dages fortrydelsesret, der gælder fra det tidspunkt, du har modtaget en vare, som du har bestilt.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: