• 90.000 produkter til konkurrencedygtige priser!
  • Forsendelse fra 49:-
  • Hurtige leveringsskibe inden for 24/48

LÆSER DU DENNE SIDE OM ALLECTRA SOM SELSKAB?

 

Mere end 85% af dem, der besøger denne side, læser ikke hele indholdet (en person, der tilsyneladende formåede at lave statistikker om det)! Men du er muligvis en af ​​de 15%, der gør det.

Vores søgen

At give dig som kunde produkter til konkurrencedygtige priser samt den bedste og hurtigste service, der kun gælder. Uanset om det er leverancer, returneringer, forespørgsler, serviceproblemer eller andet, arbejder vi for at blive det firma, som vores kunder kan sige håndterer disse ting.

Hvornår begyndte vi at sælge online?

Allectra startede i begyndelsen af ​​2016. Vi var dengang en lille virksomhed med fokus på et stort sortiment. Vi arbejder hårdt for at sikre, at du som kunde er tilfreds. Nogle gange har vi muligvis ikke tid til at besvare dine spørgsmål hurtigt nok, eller det er som om en levering kan tage en eller to dage længere end planlagt. Men jeg lover dig, vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre det så godt som muligt.

Allectra.dk Er onlinebutikken, der har alt. Vi har et stort udvalg af innovative produkter og praktiske gadgets.

Allectra startede sine aktiviteter i foråret 2016 med det mål at foretage online shopping for forbrugere og virksomheder, hvor vi kan tilbyde et bredt udvalg af innovative og praktiske produkter, der ikke findes i fysiske butikker til markedets mest konkurrencedygtige priser. Derudover har vi et stort udvalg, hvor vi tilbyder alt fra hus og have, computere og elektronik, køkken og gourmet, sundhed og skønhed, parfume og kosmetik, mode og tilbehør, legetøj og kostumer, sport og hobbyer. Med over 90.000 produkter på lager fra over 1.300 førende mærker er vi sikre på, at vi har noget, der er lige til dig. Vi arbejder hårdt for at kunne tilbyde vores kunder et bredt sortiment, høj kvalitet og den bedst mulige service.

Vi, der arbejder hos Allectra.se, kommer fra mindre virksomheder som Ica, Pressbyrån. Det, vi alle har til fælles, er vores konstante stræben efter kundetilfredshed i alle dens former.

Mange mærker og leverandører med store lagermængder har fundet ud af, at Allectra.se er den perfekte onlinebutik.

Takket være den store indkøbsmængde tilbyder Allectra.se sine kunder et omfattende katalog og konkurrencedygtige priser.

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende!

 

E-mail: [email protected] - Vi stræbte efter at svare på &; din e-mail inden for 12-24 timer på hverdage!

 

Virksomhed: ORGNR: 559050-7009

Postadresse:

Allectra Computer AB

Box 28

28903 Broby

Sverige

[email protected]

 

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishSuomiDansk

Vis moms: