>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Shampoer

Pas på dit hår med en shampoo, der plejer, vasker og styrker håret indefra. Her finder du et udvalg af shampoo fra flere kendte producenter, til gode priser og af høj kvalitet. Oplev vores udvalg af shampoo til forskellige hårtyper samt til kvinder, mænd og børn og shop dit yndlingsprodukt online her hos Allectra.

Læs mere
Antal produkter: 1365

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

En god shampoo gør hele forskellen

Hvilken shampoo du bruger er meget vigtig for hvordan dit hår føles. En shampoo har dels til formål at rense håret for snavs og rester fra stylingprodukter, men den skal også nære håret ved at have en fugtgivende og tonende effekt. Afhængigt af hvilken type hår du har, passer forskellige shampoo forskelligt.

Her hos Allectra har vi shampoo til alle forskellige hårtyper og behov, så du nemt kan finde en, der passer til dig og dit hår. Vores sortiment omfatter shampoo til tørt og frisk hår, til hår der hurtigt bliver fedtet, skadet hår og livløst hår uden glans. For en komplet hårpleje foreslår vi også at supplere med en passende balsam, som du selvfølgelig også kan købe her i webshoppen.

Hvor ofte skal du vaske dit hår?

Ligesom at vælge shampoo, er dette også meget individuelt. For nogle er det nok at vaske håret en eller to gange om ugen til at holde det friskt, mens andre skal gøre det hver anden dag. Man siger generelt, at for hyppig vask risikerer at udtørre håret og hurtigere fedte det. Hvis du har problemer med skæl eller eksem i hovedbunden, kan shampooing hver dag også forværre de problemer.

Hvor ofte du skal vaske dit hår afhænger således af din hårtype og din hovedbund. Jo oftere du vasker, jo mere skånsom shampoo bør du vælge for at pleje og beskytte dit hår på bedste vis.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: