>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Hårtørrere

Fix et perfekt salon føntørret hår med en grusom kvalitets hårtørrer. Herunder finder du vores udvalg af hårtørrere fra forskellige producenter og i forskellige prisklasser – alle testet for kvalitet og funktion naturligvis. Der er også tilbehør såsom børster og kamme samt hårtørrerholdere til praktisk opbevaring af din hårtørrer.

Læs mere
Antal produkter: 419

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Professionel føntørre dit hår med en rigtig god hårtørrer

En god hårtørrer er et must have på badeværelset, uanset om du har langt eller kort hår – glat eller krøllet. Ved hjælp af en hårtørrer kan du udover at føntørre dit hår efter vask også style og forme dit hår på en række forskellige måder. Supplerer du også med en rund børste eller andet tilbehør, kan du nemt fikse en luksuriøs bølge, ligesom hvis du havde gjort det i en salon.

Hårtørrere fås i en række forskellige varianter, størrelser og prisklasser. Her hos Allectra er vi opsat på at tilbyde et bredt sortiment med mange forskellige muligheder, så du nemt kan finde en hårtørrer, der passer til dig og dine behov. Uanset om du leder efter en større hårtørrer med kraftig kapacitet, eller en lille og fleksibel model, der er nem at pakke ud og have med på farten.

Beskyt dit hår før føntørring for de bedste resultater

At tørre med varmluft er en fantastisk måde at style håret og få en god form, men ligesom andre hårværktøjer med varme, kan en hårtørrer også slide på håret. Det er vigtigt, at du bruger et varmeskjold – såsom creme, serum eller olie – i håret, inden du begynder at tørre det. Brug af varmebeskyttelse kan også få frisuren til at holde længere og også give dit hår ekstra glans.

Har du spørgsmål til hårtørrerne i vores sortiment, eller tanker om din bestilling? Kontakt vores kundeservice, så hjælper vi dig!

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: