>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Hårglattejern

Med et glattejern kan du hurtigt og nemt rette uønskede krøller ud, fikse en flot styling og udglatte eventuelle krus i håret. Her finder du et stort udvalg af kvalitetstestede og prisvenlige glattejern fra kendte mærker til nem online shopping.

Læs mere
Antal produkter: 229

Varemærker

Pris

Sorter efter

Den nye generation af glattejern er skånsomme mod håret

Glattejern styler håret ved hjælp af høj varme – noget der kan slide på håret, hvis du ikke bruger varmebeskyttelse og har et ældre glattejern med overflader uden beskyttende belægning. Hos Allectra sælger vi moderne glattejern designet til at style håret på en mere skånsom måde end tidligere modeller. Tangens plader har en keramisk belægning, som ikke slider så meget på håret som plader uden belægning. På de fleste modeller er det også muligt at justere varmen på en række forskellige niveauer.

Hos os kan du shoppe et funktionelt glattejern, designet til at style dit hår uden at rive det i stykker, til en pengepungsvenlig pris. Vi har masser af forskellige modeller at vælge imellem, fra kendte mærker synonymt med gode produkter og fantastisk kvalitet.

Tips til at få succes med glattejernet

Glattejern er enkle hårværktøjer at bruge, som ikke kræver en professionel berøring. Der er dog nogle tips til, hvordan du gør stylingen så skånsom som muligt for dit hår, og hvordan du får din frisure til at holde længere.

Først og fremmest er det vigtigt at påføre dit hår en eller anden form for varmebeskyttelse, inden du begynder at glatte håret. Om du skal bruge det i vådt eller tørt hår kan variere mellem forskellige produkter. Håret skal derefter være tørt, inden det fladt ud. Den høje temperatur i et glattejern risikerer at brænde dit hår, hvis du bruger tangen i fugtigt hår. Sidst, men ikke mindst, kan det være godt at afslutte med et eller andet produkt, der holder frisuren på plads – for eksempel en hårspray.

Velkommen til at købe glattejern og andre hårprodukter her hos os hos Allectra!

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: