>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Blødgørere og balsam

Balsam indeholder stoffer, der modvirker shampooens affedtende egenskaber og gør håret blødere, stærkere og nemmere at sortere fra. Her hos Allectra kan du købe hårbalsam til både kvinder og mænd, samt til forskellige typer hårtyper. Vi har også ekstra milde og skånsomme balsam specielt tilpasset børn. Du bestiller nemt og problemfrit online - vi klarer hurtig og sikker levering.

Læs mere
Antal produkter: 941

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Balsam styrker håret og modvirker krus

Hårbalsam indeholder forskellige naturlige fedtstoffer, der virker fugtgivende på håret efter en vask med shampoo. Når du shampooer dit hår, forsvinder snavs og rester fra diverse hårprodukter – såsom hårspray og voks – men også de olier, der naturligt findes i håret, og som har til formål at beskytte det og holde det blødt og smidigt. En shampoo virker ved at åbne hårfibrene under påføring, for at kunne trænge dybt ind i hårstråene. Bruger du ikke hårbalsam efterfølgende, forbliver fibrene åbne, hvilket gør håret mere groft og friskt og tørt og kedeligt. Conditioner lukker hårfibrene igen og fugter og gør det mere elastisk og holdbart.

Brug balsam efter hver vask

Hårbalsam bør bruges efter hver hårvask. Du får den bedste effekt, hvis du påfører det i håndklædetørt hår og derefter lader det sidde et par minutter. For at håret ikke skal føles tungt og fedtet efterfølgende, er det vigtigt at skylle grundigt. Bruger du indpakning i håret, skal balsamen bruges sidst – altså efter shampoo og indpakning. Dette skyldes, at en indpakning ligesom en shampoo åbner hårfibrene.

Allectra tilbyder et bredt udvalg af plejende og effektive balsam fra forskellige kendte mærker. Vi har balsam til forskellige hårtyper og behov – såsom tørt hår, skadet hår, farvet hår eller kedeligt hår. Som med vores øvrige sortiment holder vi konkurrencedygtige priser på alle produkter, og tilbyder hurtige, sikre og billige leveringsmuligheder.

Balsams historie

I 1950 blev den første hårbalsam produceret af et firma i Los Angeles beliggende i USA. Produktet var først henvendt til folk, der arbejdede i filmindustrien. Det er en gren, hvor håret er meget påvirket af både sollys og spotlights. Alberto Culver købte hårbalsamfirmaet i midten af ​​1950'erne.

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: