>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> Over 100.000 tilfredse kunder | Gratis forsendelse over 2000:- | Levering 4-7 dage | 30 dages åbent køb <<<

>>> 300.000 produkter til konkurrencedygtige priser! <<<

Køb store og behagelige varme tæpper, der holder dig varm i kolde vinterdage!

Føler du dig ofte frossen eller har problemer med ømme og stive muskler? Så er et varmetæppe værd at investere i. Herunder finder du Allectras brede sortiment af varmetæpper og tilbehør til varmetæpper – alt sammen nøje udvalgt af os, fordi de lever op til vores høje krav til kvalitet og funktion.

Læs mere
Antal produkter: 3

Varemærker

Kategorier

Pris

Sorter efter

Når et almindeligt tæppe ikke er nok

Føler du, at et almindeligt tæppe ikke er nok til at holde varmen i de kolde måneder efterår og vinter? Ikke engang dem, der er lavet af fleece eller varmende uld? Vælg i stedet et elektrisk varmetæppe. Varmetæpper bidrager ikke kun med et blødt, varmende stof – de fungerer også som mindre elementer. Takket være indbyggede elektroder giver et varmetæppe en meget bedre effekt end et almindeligt tæppe, som du ellers skal bruge flere stykker af, hvis du er rigtig frossen.

Den ekstra varme i varmetæpper hjælper dig til at slappe bedre af og kan dermed også virke lindrende, hvis du har stive eller ømme muskler. Perfekt efter træning eller når du har haft en travl dag på arbejdet. Bange for at det bliver for varmt i stedet for? Ingen fare. Alle vores varmetæpper har en styring, hvormed du nemt kan justere varmen efter, hvad du synes er rigtigt.

Brug over kroppen, på skuldrene eller som base

Et varmetæppe kan ligesom et almindeligt tæppe bruges på flere forskellige måder. Udover at have den over kroppen, når du ligger i sofaen eller på sengen, kan du også placere den over skuldre eller fødder, eller bruge den som base, hvis du vil mærke varmen mod ryggen nedefra. På trods af de indbyggede varmespiraler er varmetæpper nemme at folde sammen og fylder lidt, hvis du vil have et med på tur.

Har du spørgsmål til vores varmetæpper og/eller vores øvrige sortiment? Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig gerne!

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Købe

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis moms: