• 90.000 produkter til konkurrencedygtige priser!
  • Forsendelse fra 49:-
  • Hurtige leveringsskibe inden for 24/48

Hos Allectra.dk er der altid et stort udvalg af Smart TV online i alle størrelser!

 

Tv fås i en række modeller og prisklasser.

 

Skærmens størrelse kan være det vigtigste valg. Derefter skal du tænke på, hvilken opløsning skærmen skal have (målt i pixels). De fleste tv'er bruger LCD-teknologi til at vise billedet, men der er også OLED og plasma. HDR forbedrer kontrasten. Derudover er der en række smarte funktioner at vælge imellem.

 

Smart TV i alle værelser.

 

I dag har de fleste et tv i hvert rum - ja der er mennesker, der også har et smart-tv på badeværelset. Uanset hvor mange tv du har, er det vigtigt, at de passer ind, og her på Allectra.se finder du billige Smart-tv. Vælg mellem alt fra Samsung 40 ”med fuld HD til kraftfuld Philips 55”

 

Køb dit Smart TV online - Altid med gratis forsendelse over SEK 500 (Forsendelse SEK 49), hurtige leverancer og en 14-dages fortrydelsesret

 

Det kan være svært at vide, hvilket alternativ der virkelig er det bedste, og det er ikke ualmindeligt, at det er lidt besværligt at handle online. Af den grund har vi gjort det så let som muligt for dig.

Hos os handler du altid med gratis forsendelse over SEK 500 (Forsendelse SEK 49), hurtig levering inden for 24-48 timer og en 14-dages fortrydelsesret. Oplev vores store udvalg af smarte tv'er og bestil dit tv i dag.

Læs mere

 

 

 

Skærmstørrelse

Smart TV i alla rum.

I dag har de flesta en tv i samtliga rum - ja det finns människor som även har en Smart TV i badrummet. Oavsett hur många tv-apparater man har så är det viktigt att de passar in och här på Allectra.se hittar du billiga Smart TV. Välj och vraka mellan allt från Samsung 40” med full HD till kraftfull Philips 55”

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishSuomiDansk

Vis moms: