• 90.000 produkter til konkurrencedygtige priser!
  • Forsendelse fra 49:-
  • Hurtige leveringsskibe inden for 24/48

Vi har elektriske scootere til alle aldre, både stille og behagelige

Her finder du elektriske scootere til både børn og voksne, men også powerboards, segways og batteridrevne unicykler. Forestil dig, hvor let og glat det ville være at køre en elektrisk scooter til arbejde, skole eller købmand. At køre en elektrisk scooter er et miljøvenligt alternativ til bilen, og det lyder ikke noget, med andre ord forstyrrer det ikke dine naboer eller folk på gaden. Med en elektrisk scooter behøver du ikke bruge pengene på dyre benzin, du skal bare oplade batteriet, så er du klar igen. Du kan nemt tage skoletasken eller madkassen med dig i skuffen på pakkeholderen.

 

Køb din elektriske scooter online - Altid med gratis forsendelse over SEK 800, hurtig levering og en 14-dages fortrydelsesret

 

Når du handler hos os, gør du det altid med gratis forsendelse over SEK 800 (Forsendelse SEK 49), hurtig levering sendes inden for 24-48 timer og en 14-dages fortrydelsesret. Se vores elektriske scootere, find din favorit og bestil i dag.

Det kunne ikke være glattere end dette.

 

Kontakt os!

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores tilbud, vores leverancer eller vores købsbetingelser, er du velkommen til at kontakte vores fremtrædende kundeservice.

For os er det vigtigt, at du er tilfreds med din investering hos os på Allectra.se, derfor svarer vi glade på dine spørgsmål og fortæller dig gerne mere.

Læs mere

 

 

 

Læs mere

Produktet er blevet tilføjet til din indkøbsvogn

At tjekke udFortsætte med at handle
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishSuomiDansk

Vis moms: